REVIEWS

4 september 2018

Zeer goed
Eindeloos speelplezier, dat is wat ik er goed aan vind.

1 mei 2018

Lachen, gieren, brullen!
Leuke variant op het "hebzucht" spel. Ideaal als je groep groot is. (Wij speelden dit spel met 23 man) Met de nodige gekke cadeautjes maakt dit tot een hilarische activiteit. We hebben enorm veel lol gehad. Voor herhaling vatbaar!

6 maart 2018

Goed
Super leuk spel

27 februari 2018

Leuk en divers
Leuk spel om cadeautjes te "verdelen". Voldoende verrassende spelwendingen.

13 februari 2018

Cadeauspel, Kerst/Sinterklaas, super
Erg leuk spel!

24 januari 2018

Zeer leuk en grappig
Zeer leuk spel om te spelen bij elke gelegenheid. We hebben ons er erg goed mee geamuseerd.

23 januari 2018

Op naar gezellige uren met vrienden en familie
Een geweldige manier van kadootjes verdelen en een avond vullend programma. Niet alleen voor kerst!

16 jaunuari 2018

Geslaagd cadeautjesspel
Leuk spel, staat garant voor een hilarische cadeautjesavond

1 december 2017

Heerlijk avondje gezelligheid en plezier!
Een erg leuk spel voor een avondje pret!

28 februari 2017

Hilarisch Cadeauspel Toper!
Het spel is super om te spelen! Enorm veel lol gehad :). Het leuke is dat je het klein kan houden, maar ook groot kan uitpakken. Voor de kleine beurs dus een leuk spel, maar ook voor de grote beurs. En het leukste is.. Iedereen gaat met een cadeau naar huis.. En als je met een beetje leuke mensen speelt, kun je op het einde ook nog het een en ander ruilen :)

17 januari 2017

Lachen met kados
Heb het spel aangeschaft om de pakjes avond voor volwassenen wat spannender te maken. Was inderdaad een leuke avond met onverwachte wendingen!

3 januari 2017

Leuk spel met de familie
Een leuk spel om met de familie/ vrienden te spelen. Iedereen kocht van 10 Euro 3 cadeaus. Daarbij nog een activiteit voor iemand. Bv ik plak je band als deze lek Is. Wij hadden er plezier in.

27 december 2016

Aanrader
Een geweldig spel in een groot gezelschap! We hebben zo gelachen.

25 november 2016

Leuke cadeau tip voor de feestdagen...
Wij spelen het spel al jaren tijdens Kerst. Altijd gezellig en leuk! Leuke opdrachten, heel gevarieerd.

12 januari 2016

Plezier
Een avondje heel veel lol hebben kadootjes gekocht met een maximum van 3 euro ook dit was al leuk om te doen.

29 december 2015

voor een avond vol plezier
Wat een gezellig spel. Door de grote afwisseling met de kaartjes blijft het leuk!

27 december 2015

hilarisch topcadeauspel
Super leuk spel!! Plezier voor jong en oud! Eindelijk een spel dat kan gespeeld worden met heel de familie en dat voor iedereen leuk is! We speelden het met Kerstmis en het zal zeker niet de laatste keer zijn geweest!

17 december 2015

Lachwekkend
Geweldig en gezellig spel met verrassingen en soms een sneue neus. Blij zijn met je gewonnen cadeau kan van korte duur zijn. Dat maakt het spel leuk.
Wil je een avond vol humor? Koop grappige cadeautjes, presentjes of maak gekke opdrachten. Des te gekker des te mooier! Staat bij ons zeker gepland voor de feestdagen. Voor weinig geld een avondje lachen.......!

16 december 2015

Een LEUK spel om te spelen, zowel prive als zakelijk!!
Relatiegeschenk...
Wij hebben vorig jaar tijdens onze pré-kerstborrel het Hilarisch Cadeau Spel gespeeld (collega's bouwbedrijf). We hadden afgesproken ieder 4 (zelfgemaakte) cadeaus ingepakt mee te nemen van maximaal 1 euro per stuk.
De avond begon met een hapje en een drankje en zijn na even bijgepraat te hebben begonnen met ronde 1. Leuk!! Hierna stond het buffet klaar en hebben heerlijk getafeld. Na het dessert zijn we begonnen met ronde 2. Nog leuker!!
We hadden voor ronde 2 een speeltijd van 1 uur bepaald (17 personen). Omdat we met 17 personen waren en we het spel lekker vlot wilden laten verlopen (dus veel opdrachtkaartjes in het spel zien te krijgen) hadden we bepaald om bij het gooien van een 1, 3 of 6 een kaart te pakken (i.p.v. bij een 1 of een 6). Plus, we hebben de "alfabet-kaarten" die niet van toepassing waren m.b.t. de spelers uit het spel gehaald (handig!).
Dit jaar gaan we wederom tijdens de pré-kerstborrel het spel spelen, alleen nu met nog meer personen. We hebben er allemaal veel zin in en kijken er naar uit. Alleen de voorpret al, over de grappige (soms zelfgemaakte) cadeaus, geeft een leuke sfeer... En de regel is: Alles wat op of aan kan moet tijdens het spel gedragen worden.

 

16 december 2015

Gezelligheid ten top!
Wij hebben mede door dit spel een gezellige Sinterklaas avond gehad.
Wij hadden de afspraak dat een ieder 5 geschenken van € 3.00 mee nam en het bleek dat er voor weinig geld prachtige originele cadeaus zijn waardoor dit spel nog veel leuker is.
Aan het einde van de avond iedereen met een glimlach op het gezicht naar huis!
Gaan het zeker vaker gebruiken!

1 april 2015

Goede kwaliteit, grappig spel
Een mooi en grappig spel waar je uren speel plezier aan beleefd. Een echte aanrader voor groepen van alle leeftijden. Het blijft grappig.

29 november 2014

Erg leuk en super spannend
Geeft een verrassende wending op cadeautjes avond. Een echte aanrader.

26 november 2014

Super leuk spel!!!
Hilarisch dat is het goede woord!!! Echt ontzettend leuk om met familie, vrienden, collega's, etc. te spelen!

23 november 2014

Super leuk gezellig en verrassend spel!
Het spel kan verrassende wendingen geven wat zorgt voor hilarische momenten. We spelen het met vrienden, familie, buren etc. Gegarandeerd een gezellige avond!

23 november 2014

Een verrassende avond
We hebben dit spel met een aantal vrienden gespeeld.
Hartstikke leuk.
Denk je een leuk aantal cadeautjes te hebben, moet ze je weggeven!
Maar de cadeautjes die je minder leuk vindt kun je ook weer weggeven.
Er zaten ook eetbare dingen en een "waardebon" voor een gratis massage.
Nou dan wordt het pas echt leuk!
We hebben veel gelachen, niets is zeker.
Pas aan het eind van het spel weet je wat je werkelijk hebt gewonnen.
Gelukkig gaat iedereen met iets naar huis.
Kaartspel ziet er leuk uit.

22 november 2014

een leuk gezelschapspel voor jong en oud
Voor een gezellig avondje plesier (en niet altijd de slimste wint )
Zeer geschikt om met grappige cadeaus een knal feest te maken

20 november 2014

Onwijs LEUK gezelschapsspel voor jong en oud...!
Als je van gezelligheid, leuke humor en lachen houdt is dit spel een echte aanrader!
Wil je eens iets anders dan anders? Speel dan dit spel.
Het maakt niet uit waar en wanneer je het spel speelt of met wie en met hoeveel. Het spel is niet gebonden aan een bepaald moment of seizoen. Naast dat het spel een leuk design heeft en zeer gevarieerde leuke opdrachten, is het compleet, compact en handig om mee te nemen.
Je speelt het spel om cadeaus. Het leuke is dat iedereen sowieso met 1 of meer cadeaus naar huis zal gaan. De cadeaus zullen van eigenaar of plaats verwisseld worden door de leuke opdrachten. Er heerst tijdens het spel een gezonde competitie en er wordt veel gelachen. Een eventuele teleurstelling of blijdschap kan ieder moment weer voorbij zijn, dit is het karakter van het spel. Maar het leuke van alles is, iedereen wint altijd!!
Wij hebben het spel onlangs gespeeld met de vrolijke vrouwen van onze kookclub, ter afsluiting van het jaar 2014. Tussendoor [tussen ronde 1 en 2, het spel bestaat uit 2 rondes] hebben we heerlijk gegeten.
Omdat we met z'n allen zo onwijs hebben gelachen en genoten, kwamen we op het idee om dit spel binnenkort in een plaatselijke bejaardenhuis te introduceren. Gewoon eens iets anders dan bijvoorbeeld een potje kaarten of een spelletje bingo.
Wat we gaan doen is: we verzamelen zelf bij de plaatselijke ondernemers diverse kleine, leuke, simpele cadeaus en pakken dit leuk in. We gaan door met verzamelen totdat we minimaal 3 cadeaus per deelnemer hebben. Daarna organiseren we een gezellige middag met de bejaarden die met ons mee willen doen. Tussen het spel door even een kopje thee of koffie met iets lekkers erbij (door ons gemaakt). Daarna spelen we samen verder.
Wat is er nu fijner om aandacht te schenken aan deze zo gewaardeerde doelgroep, samen lekker lachen plus iedereen een leuke middag bezorgen. En... iedereen gaat sowieso met 1 of meer cadeaus naar huis.
Wellicht is ons idee een leuk idee om over te nemen!
Het Hilarisch Cadeau Spel is ook leuk om gezamenlijk te spelen in bijvoorbeeld andere zorginstellingen. Je kunt het spel tijdens oneindig veel momenten inzetten, zolang je samen maar plezier wilt beleven.
Lachen is gezond...!

HILARES Hilarious Gift Game